18
Gener
2016

20a Americana

thumb ninots per minituraEl ritme de tornejos a l'Americana és frenètic, senyal que us ho passeu molt bé i de la bona salut que atravessa el pàdel. A nosaltres ens agrada organitzar-vos aquestes competicions perquè així fem que sigui una manera de veure-us en acció, en ple rendiment i, de que demostreu tot el que aneu practicant en els entrenaments setmanals.

Ara, arribem ja a la 20a edició.

Aquesta vegada es jugarà el proper dissabte 30 de gener per a la categoria femenina amb un nivell de joc d'iniciació, i el diumenge 31 per a la categoria mixta de nivell mig.

NO HI FALTEU!

Categories: Actualitat

15
Gener
2016

Promoció per jugar a pàdel

imatge rebaixes

 

 

DISSABTES 23 I


30 DE GENER'16


PER LA TARDA


DE 16:30 A 21:30

 

HORES. Aprofiteu-ho!

Categories: Actualitat

15
Gener
2016

Segona Americana del 2016

bola 19aPreneu nota i reserveu-se a la vostra agenda el dissabte 23 i diumenge 24 de gener de 2016, perquè ja està tot preparat per fer la 19a Americana (segona del 2016).

Seran dos dies, un d'ells destinat a la categoria masculina i l'altre a la femenina. Els nois jugaran el dissabte 23 mentre que les noies ho faran un dia després, el diumenge. En aquesta ocasió el nivell de joc serà mig per ambdues categories.

Us hi esperen a tots i a totes!

Categories: Actualitat

<<  34 35 36 37 38 [3940 41 42 43  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.