06
Novembre
2015

ONZENA AMERICANA

thumb imatge onzenaSi no heu arribat a temps per inscriure-us a la 10a americana, ara teniu l'oportunitat de fer-ho a l'ONZENA que organitzem pel proper dissabte 14 i diumenge 15 de novembre de 2015. Seran dos matins dedicats, un a la categoria masculina i l'altre a la categoria femenina.

No us perdeu! 

Categories: Actualitat

31
Octubre
2015

Arribem a la 10a Americana

thumb foto per miniaturaEl proper dissabte 7 de novembre, arribem ja a la 10a edició del Torneig de Pàdel a l'Americana de Pàdel Blau. Com en el passat campionat, hi hauran dues categories, la mixta i la masculina. Així que ja no tens excusa per demostrar tot el que saps de pàdel i per venir a passar un dia de PÀDEL TOTAL.

Inscriu-t'hi i a gaudir-ne!

Tags A l'americana | Torneig

Categories: Actualitat

30
Octubre
2015

La 9a Americana acabada

thumb participantsEl passat dissabte 24 d'octubre va tenir lloc la 9a Americana de Pàdel.

Aquesta va ser la segona vegada que es feia una americana de categoria mixta i el torneig va estar un tot un èxit .

Pel matí van jugar els participants de categoria mixta nivell mig i per la tarda els de la categoria masculina nivell mig-alt.

Categories: Actualitat

16
Octubre
2015

9a Americana

thumb foto miniaturaReserva't el DISSABTE 24 D'OCTUBRE'15 per jugar la 9a AMERICANA. Una competició que cada vegada compte amb més jugadors i jugadores que gaudeixen d'aquestes jornades competitives.

Matí: Categoria MIXTA amb nivell MIG

Tarda: Categoria MASCULINA amb nivell MIG-ALT

Categories: Actualitat

<<  43 44 45 46 47 [4849 50 51 52  >>  

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.