19
Juliol
2018

Juga a Pàdel també a l'AGOST

segell promo 2x1Us informem que el divendres 27 de juliol i el cap de setmana 28/29 de juliol de 2018, les pistes de pàdel romandran tancades.

Per altra banda, us comuniquem que a partir del  30 de juliol, les pistes de pàdel romandran obertes de dilluns a dijous de 19.00 a 22.00 hores.

Divendres i caps de setmana la instal·lació estarà tancada. Per altra banda també es tancarà el dimecres 15, dijous 16 i divendres 31 d’agost.

A partir del dilluns 27 d’agost, tornarem a obrir en el nostre horari habitual amb tancament a les 22:30 hores.

El cost de sessions d'1 hora, durant el mes d’agost, seran totes de 28,00 €inclòs el dilluns 30 i dimarts 31 de juliolTambé  hem posat en marxa el bonus promoció Agost “2x1”. A continuació us explico el procediment:

- Quan realitzeu una reserva des de la web o des de la APP (per passarel·la de pago o bonus monedero), el sistema et recarregarà fraseautomàticament una sessió en un bonus que hem creat, anomenat “Bono promoción Agosto 2x1”.

- Al realitzar aquesta recarrega el sistema no t’avisa, és a dir, no sortirà cap rètol ni cap missatge informatiu, nosaltres us avisarem que us regalarem de forma automàtica una sessió gratuïta durant aquest mes i només per consumir durant el mes d’agost.

- Quan realitzeu una reserva de  pista per segona vegada, el sistema en lloc de cobrar-te la pista, utilitzarà aquesta sessió gratuïta que tindràs en el teu “Bono promoción agosto 2x1”.

Bé, això es tot. Qualsevol aclariment podeu trucar al telèfon d’informació: 687 992 671

Bon estiu!

Atentament,

Jordi Farrés (coordinador de Pàdel Blau)

Leave a comment

You are commenting as guest.

Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel•la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari.

A Teampartners es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de pàdel blau perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts.

Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador.

Teampartners utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació a les seves webs. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.