25
Juliol
2018

Acaba la 8a Lliga Nocturna de PÀDEL BLAU

foto miniaturaEl passat dijous 19 de Juliol de 2018 es van disputar les finals de la 8a lliga nocturna de PÀDEL BLAU.

Es van jugar les finals següents: FINAL MASCULINA A, FINAL MASCULINA B, FINAL MIXTA i FINAL FEMENINA. Totes les finals van ser molt competitives i amb molta igualtat...

Només es va disputar un super tie-break en la final femenina, les altres tres es van resoldre amb dos sets.

En la final A va guanyar la parella formada pels germans Jorge Soriano/Alex Soriano sobre la parella Albert Martos/Albert Holgado amb un resultat ajustat de 7-6 7-5.

Cal destacar que els finalistes d’aquest edició havien quedat sots campions en les dues darreres edicions. Els germans a la 7a lliga i els Alberts a la 6a Lliga. Per tant, finalment tenim nous campions en la lliga masculina A, després del domini dels anteriors campions , que ja portaven 6 corones seguides, tenim nous campions . GERMANS SORIANO, FELICITATS!

En la final B va guanyar la parella formada per Alex Puey/Quim Ojeda sobre la parella Marc Esteve/Josep Nart amb un altre resultat ajustat de 7-5 7-5. Destacarem que la parella finalista en la lliga regular i en la semifinals havien guanyat tots els sets, no havien cedit cap set en tot el torneig. Tot s’ha de dir que amb la parella contrincant van tenir un partit de lliga bastant ajustat, però aquesta vegada es van canviar les tornes i podem dir que la parella formada per Alex i Quim van ser justos guanyadors de la lliga B. Amb el premi que atorga als guanyadors en assolir l’ascens a la categoria A. Felicitats CAMPIONS!!!

En la final mixta la parella formada per Anna Bayes /Marc Sampere, veterans en la lliga de PÀDEL BLAU es van imposar a la parella guanyadora de l’anterior edició Elisabet Serentill /Joan Matas Amb un resultat de 6-3 6-4. L'Elisabet i el Joan van ser un dignes finalistes, essent aquesta la seva cinquena final jugada. Però finalment no van poder repetir el triomf de l’anterior edició. Es van trobar amb una parella que ja havien guanyat altres edicions, essent aquesta la seva tercera corona.. FELICITATS PELS CAMPIONS!!

I finalment en la final femenina la parella formada per Nieves Penades/Mª Jose Dupla es van imposar a la parella debutant Ester Castellanos/Ut Isac amb el resultat més ajustat de les finals per 3-6 7-5 10-7. La parella campiona es la tercera corona que aconsegueixen a PÀDEL BLAU…FELICITATS!!

Al final de les partides finals es va fer un pica-pica per tots els assistents a la final amb l’entrega posterior bdels trofeus i finalment es va fer un sorteig de diferents objectes per tots els participants de la 8 lliga nocturna. SALUT I FINS LA PROPERA.

Bé, fins aquí finalitzem aquesta vuitena edició amb l’arribada de la novena edició que en breu iniciem des de PÀDEL BLAU, i que tothom que ho vulgui pot fer els seguiment des de la pàgina web dels resultats i classificacions pertinents.

QUADRE FINAL

CLASSIFICACIÓ FINAL

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.