02
Novembre
2016

Resultats i Classificacions 7a Lliga Nocturna

imatge moduL-classificacions lliga nocturna 16Hores d'ara, els resultats dels partits i les classificacions són aquestes:

pdfÚLTIMS RESULTATS

pdfCLASSIFICACIONS ACTUALS

pdf CALENDARI PARTITS

pdf PARTITS DE LES FINALS 

 

D'entrada el plantejament de l'organització és finalitzar la lliga el mes d'abril. Ara bé, en funció de si el temps ens acompanya o no, i si els partits s'endarrereixen, es podria finalitzar en una altra data. Així tothom podrà completar els seus partits.

Al link de calendari partits, estan penjades les cinc primeres setmanes de lliga i la llista de tots els participants.

Categoria A, B i C Masculina: 3 grups de 9 equips. Una volta i, d'entrada, els dos primers classificats jugarien la final. Si tenim un calendari favorable i podem avançar, es plantejaria de fer unes semifinals entre els quatre primers, però de moment encara no.

La categoria A és de nivell mig/alt i la B i C són de nivell mig. Ara bé, per tal d'anar desenvolupant aquestes lligues, els dos primers classificats de la lliga B se'ls donarà accés a la categoria A per a la propera lliga (en cas que vulguin seguir). I els dos primers de la categoria C pujarien a la lliga B.

Per altra banda, els dos últims de la lliga A baixarien a la lliga B i el mateix amb els dos últims de la lliga B, que passarien a la lliga C.

Amb el temps la lliga B i C acabaran marcant un nivell diferent una amb l'altra. Aquesta vegada s'ha tingut en compte les parelles que ja han participat en anteriors edicions. Tot en funció de la continuïtat o no en la lliga.

Categoria Mixta: 2 grups de 5 equips. Es fa una primera volta. Els dos primers de cada grup i el millor tercer faran la volta de fase final i la resta faran la volta de consolidació. I al final de tot, els dos primers de la fase final farien la final.

Categoria Femenina: Es fa un primera volta. La següent fase les quatre primeres faran les semifinals (1x4 i 2x3) + final, i del cinquè al setè llov fran un triangular de consolidació.

També heu de saber que a vegades, per logística d’espais, hi haurà partits que s’hauran de fer a les 23 hores (procurarem que siguin pocs), per altra banda, també es podrien fer partits a les 22 o 21.30 hores. Tanmateix, si alguna parella pot jugar divendres que ens ho faci saber. L'horari seria més aviat (a partir de les 20 hores)

Normes dels partits: És a 2 sets guanyats. Si és fa un tercer set serà a "tie-break", el primer que arribi a 10 punts, sense diferencia de 2 punts.

Qualsevol aclariment no dubte en consultar-nos.

Notes:

  • Cada divendres enviarem una actualització de calendari amb la seva pertinent ampliació. Quan enviem aquesta actualització no es podrà fer cap canvi per a la setmana entrant.
  • Recordeu que com més temps tinguem per fer alguna modificació de calendari millor per a l'organització.
  • Durant aquetes primeres setmanes, si sorgeixen canvis no es comptabilitzaran. A partir de la tercera setmana de competició només es podran realitzar com a màxim dos canvis de calendari.
  • Cada dia es penjarà a la pàgina web els resultats de la jornada anterior amb la classificació actual.

Per qualsevol aclariment no dubteu a consultar-nos.

QUE TINGUEU UNA BONA LLIGA TOTS I TOTES!

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.