27
abril
2018

Resultats i Classificacions 10a Lliga Nocturna

imatge moduL-classificacions lliga nocturna 16Hores d'ara, els resultats dels partits i les classificacions són aquestes:

pdfÚLTIMS RESULTATS

pdfCLASSIFICACIONS ACTUALS

pdf CALENDARI PARTITS

pdf PARTITS DE LES FINALS 

US DEMANO QUE LLEGIU TOT EL QUE US EXPOSO A CONTINUACIÓ EN RELACIÓ A LA 10a LLIGA NOCTURNA DE PÀDEL QUE COMENÇARÀ EL PROPER DIA 4 DE FEBRER'19, GRÀCIES.

D’entrada el nostre plantejament es finalitzar la lliga abans de Setmana Santa (aprox. Dijous 11 abril’19). Així tothom podrà completar els seus partits. Us passaré el calendari el dilluns 28 de gener’19 i el llistat de tots els participants.

Us exposo les categories i la funcionalitat de les mateixes:

Categoria A, B,C Masculina: Actualment tenim 3 grups de 8 parelles (màxim són 9 parelles). Una volta i, d’entrada, els dos primers classificats jugarien la final. Si tenim un calendari favorable i podem avançar es plantejaria de fer una semis entre els 4 primers, però de moment encara no. En tot cas quan tingui el nº total de parelles us exposaré com quedaran els grups de categoria masculina.

La categoria A és de nivell avançat, la B de nivell mig/alt i la C és de nivell mig. Ara bé, per tal d’anar desenvolupant aquestes lligues el primer classificat de la lliga B se li donarà accés a la categoria A per la propera lliga (en cas que vulguin seguir) I els dos primers de la categoria C pujarien a la lliga B. Per altra banda, l’últim de la lliga A baixaria a la lliga B. I els dos últims de la lliga B, passarien a la lliga C.

Categoria Mixta: Tenim 7 parelles (màxim 8 parelles): Es fa una volta. Els quatre primers faran les semis (el 1x4 i el 2x3 classificat).

Categoria Femenina (4 parelles): De moment queda ajornat la lliga femenina per falta de parella. Només caldria posar-ne una més. Si teniu alguna parella interessada m’ho feu saber, gràcies. També heu de saber que de vegades, per logística d’espais, hi hauran partits que s’hauran de fer a les 23 hores. Per altra banda també es podrien fer partits a les 22 o 21.30 h. Tantmateix, si alguna parella pot jugar divendres que ens ho faci saber, gràcies. L’horari del divendres seria més aviat (a partir de les 20/20:30 hores)

Normativa de partit: És a 2 sets guanyats. Si és fa un tercer set serà a super tie-break, al primer que arribi a 10 punts, sense diferencia de 2 punts (recordeu que en aquest super tie-break el servei és dos seguits per jugador, no es fa com el tie-break normal)

Notes: Cada divendres enviaré una actualització de calendari amb la seva pertinent ampliació. Quan enviem aquesta actualització és per no fer cap canvi per la setmana entrant.

Recordeu que com més temps tingui per fer alguna modificació de calendari millor per la organització. Ara bé, us vull exposar que cada parella comptarà amb un val de 2 bonus per realitzar algun canvi de partit durant la setmana vigent de partits. Suposem que ens trobem en dilluns de la setmana núm. 2, amb el calendari validat el divendres anterior, si una parella vol canviar el seu partit de la setmana núm. 2 haurà gastat el seu primer bonus. Ara bé, si es per canviar el partit de la setmana núm. 3 no es comptarà el bonus. Dit això, la parella que arribi a penalitzar-se amb un 3r bonus (no existent), el partit s’haurà de realitzar sí o sí, o bé serà validat en V.O. en cas que no puguin venir.

Cada dia es penjarà a la pàgina web els resultats de la jornada anterior amb la classificació actual.

El preu de la lliga serà de 60,00€ per persona amb el condicionant que en cada partit es farà amb pilotes noves. I es farà entrega de la samarreta tècnica de la lliga en curs. I també us farem entrega d’un val del 20% de descompte per una botiga de pàdel.

Apunt: sóc conscient que si per la primera setmana teniu algun problema l'organització es farà càrrec.Procureu que siguin mínims.

Per últim, us vull recordar de fer un grup de whatsap per cada parella amb Jordi Farrés. Per exemple: Nom del Grup – PARELLA 2 (LLIGA C) : telf. Arturo, telf. Sebastian i Jordi Farrés (telf.padel blau) . D’aquesta manera a l’hora de fer convocatòries i donar informació estigueu els dos components de la parella informats directament. Bé, ja anirem comentant altres temes que puguin sorgir.

Qualsevol aclariment no dubte en consultar-me.

Per fer el pagament aquí us passo nº de compte: ES25 0081 0001 1300 0225 1828 (BANC SABADELL)

Posar de concepte: 10a LLIGA + NOM

QUE PASSEU UNA BONA LLIGA PER A TOTS I TOTES!!

Una cordial salutació, Jordi Farrés (Director Pàdel Blau)

C. Immaculada 25-35 , Barcelona Telf.. 687 992 671

Categories: Actualitat

Leave a comment

You are commenting as guest.